ProCredit Bank

ProCredit Bank

0800 000 10 Contact Centru

+373 22 27 07 07 pentru apeluri internaționale

Adresa juridică: bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, nr. 65, oficiul 901, MD-2001, Chişinău, Republica Moldova

 

 

Serviciul 3D Secure

Serviciul 3D Secure

3D Secure reprezintă un serviciu dezvoltat la standarde internaționale pentru a efectua operațiuni securizate prin intermediul cardurilor la comercianți pe Internet.
Pentru cardul Dvs VISA, sistemul de plăți Visa International a dezvoltat o tehnologie de siguranță pentru cumpărături online pe baza modelului 3D Secure, sub denumirea de Verified by VISA”.

 

Achitările on line cu cardul cu serviciul 3D Secure pot fi efectuate:
•    doar la comercianții care au logo-ul ”Verified by VISA”, ce denotă faptul că acești comercianți sunt certificați de către sistema de plăți Visa, pentru utilizarea acestei tehnologii de securitate;
•    doar dacă aveți un număr de telefon mobil valid înregistrat (special pentru primirea notificărilor de tip SMS) în cadrul BC ”ProCredit Bank” S.A.

 

Principalele avantaje ale 3D Secure sunt:
•    Efectuarea cumpărăturii va avea loc numai după introducerea parolei unice, primită ca SMS notificare în telefonul mobil, de către titularul cardului;
•    Înrolarea inițială are loc automat în momentul efectuării primei operațiuni on line cu cardul cu serviciul 3D Secure;
•    Pentru utilizarea online a cardului, nu este nevoie de sisteme specializate software sau hardware, ci doar de acces la Internet;
•    Transferul sigur de informație referitor la tranzacție în timpul efectuării cumpărăturilor online;
•    Doar titularul cardului are acces la parola unică pentru efectuarea plății online;
•    Titularul cardului este singurul care poate autoriza tranzacțiile efectuate pe site-uri care acceptă plata prin intermediul serviciului Verified by VISA;
•    Protecția sporită împotriva utilizării cardurilor în mod neautorizat de către persoanele terțe.

 

Pașii necesari pentru înscrierea și efectuarea primei plăți prin intermediul Verified by VISA sunt următorii:
1. Alegeți produsele sau serviciile pe care doriți să le achizitionați și accesați plata cu cardul.
2. Pe pagina web unde efectuaţi plata, introduceți datele solicitate și tastaţi click pe butonul pentru confirmarea plății.
3. Dacă site-ul acceptă serviciul Verified by VISA, va apărea o fereastră în care vi se va solicita să introduceți parola unică. Tot în această fereastră aveți posibilitatea să modificați limba în cea Română, Engleză sau Rusă.

                                                                                 
 
4. Imediat veți primi SMS notificare cu parola unică din 6 cifre la telefonul Dvs mobil. Parola unică este valabilă timp de 3 minute, după care va fi necesar de generat altă parolă unică, apăsând butonul Retrimite parola unică din fereastră.
5. După verificarea corectitudinii detaliilor tranzacției și confirmarea parolei unice, prin accesarea butonului Submit, plata se va finaliza.

Important! Pentru a avea posibilitatea să achitați cu cardul on line aflându-vă peste hotare, obligatoriu urmează să activați serviciul Roaming la operatorul de telefonie mobilă la care vă deserviți.

 

Pentru a verifica siguranța conectării, este important să atrageți atenția asupra următoarelor aspecte:
•    Adresa Web începe cu «https://» (paginile neprotejate încep cu «http://»);
•    În fața adresei Web trebuie să apară un semn special asemănător unui lacăt.
•    În fereastra de introducere a parolei unice este obligatorie existența logoului Băncii și al sistemei de plăți Visa, ca în exemplul de mai jos:

                                                                        
 
În cazul în care aveți nevoie de suport, vă rugăm să contactați Contact Centru la numărul 0800 000 10 pentru apeluri naționale sau  +373 22 27 07 07 pentru apeluri internaționale, de luni până vineri, în intervalul de timp 9:00 – 18:00.