ProCredit Bank

ProCredit Bank

0800 000 10 Contact Centru

+373 22 27 07 07 pentru apeluri internaționale

Adresa juridică: bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, nr. 65, oficiul 901, MD-2001, Chişinău, Republica Moldova

 

 

Comitetul de Conducere

 

Irina Coroi – Jovmir – Preşedintele Comitetului de Conducere

 

Irina Coroi – Jovmir a absolvit Academia de Studii Economice din Moldova în 2008 și tot în același an ea devine parte a echipei BC ”ProCredit Bank” SA. În anul 2016 a absolvit Academia de Management ProCredit Furth, Germania.

 

Dna Coroi – Jovmir și-a început activitatea profesională în calitate de Expert Servicii Bancare, acumulînd cunoștințe valoroase în specificul consultării clienților businessului mic și mijlociu. În 2010, ea își continuă dezvoltarea profesională în poziția de Expert Clienți Corporativi, iar în noiembrie 2012, dna Coroi – Jovmir este aprobată de BNM în funcția de Adjunct al Managerului Filialei Chișinău - Centru 1, după care în august 2014 devine Adjunct al Managerului Filialei Bălți, iar din 2015 preia poziția de Șef Adjunct Secția Clienți Business Întreprinderi Mari. Din ianuarie 2016 a deținut funcția de Adjunct al Președintelui Comitetului de Conducere BC “ProCredit Bank” SA. 

 

În noiembrie 2021, Irina Coroi – Jovmir devine Președinte al Comitetului de Conducere BC”ProCredit Bank” SA.

 

 

 

 

 

Vladimir Domentii –  Adjunct al Preşedintelui Comitetului de Conducere

 

Vladimir Domentii a absolvit Academia de Studii Economice din Moldova în 2008, specialitatea Finanțe și Bănci. Tot în acel an s-a alăturat echipei BC “ProCredit Bank” SA. În 2012 a obținut diploma de Master în Administrare Bancară la Academia de
Studii Economice din Moldova. În anul 2018 a absolvit Academia de Management ProCredit Furth, Germania.

 

 

D-ul Domentii și-a început activitatea profesională în consultarea clienţilor businessului mic în calitate de Expert de Credite. În 2013, el îşi continuă dezvoltarea profesională în calitate de Consultant Clienţi Business, familiarizându-se, astfel, cu diverse aspecte ale afacerilor mijlocii și mari. În 2016 d-ul Domentii a fost confirmat de către Banca Naţională a Moldovei în funcția de Adjunct al Managerului Sucursalei nr.1, iar din 2018 preia poziția de Manager al a celei mai mari sucursale ale Băncii Comerciale ProCredit Bank S.A.

 

În aprilie 2021, Vladimir Domentii devine Adjunct al Președintelui Comitetului de Conducere BC “ProCredit Bank” SA.

 

 

 

 

Andrei Taracanov –  Adjunct al Preşedintelui Comitetului de Conducere

 

Andrei Taracanov a absolvit Academia de Studii Economice din Moldova în 2010, specialitatea Finanțe și Bănci. În 2011 s-a alăturat echipei BC “ProCredit Bank” SA în urma finalizării cu succes a programei tinerilor specialiști. În anul 2019 a absolvit Academia de Management ProCredit Furth, Germania.

 

 

D-ul Taracanov și-a început cariera sa profesională deţinând funcţia de Expert de Credite Întreprinderi Mijlocii, în 2013 a devenit Analist Credite Întreprinderi Mari, ceea ce i-a permis să dobândească și să-și consolideze cunoștințele în domeniul managementului riscurilor creditare. În 2017, D-ul Taracanov își continuă dezvoltarea profesională în poziția de Specialist Superior Departamentul Riscuri Creditare, dând dovadă de abilități manageriale, devine în același an Șeful Departamentului Riscuri Creditare.

 

 

În noiembrie 2021, Andrei Taracanov este aprobat în funcția de Adjunct al Președintelui Comitetului de Conducere BC “ProCredit Bank” SA.

 

 

 

 

Consiliul Băncii, B.C. ProCredit Bank S.A. începând cu data 19 iunie 2023

  1. Sandrine Laurence Edwige Massiani – Preşedintele Consiliului Băncii
  2. Jovanka Joleska Popovska – Membrul Consiliului Băncii
  3. Elena Godea – Membrul Consiliului Băncii
  4. Stela Ciobu – Membrul Consiliului Băncii