ProCredit Bank

ProCredit Bank

Comitetul de Conducere

 

 

Olga Bulat – Preşedintele Comitetului de Conducere

 

Olga Bulat a absolvit Academia de Studii Economice din Moldova în 2010. Tot în acel an s-a alăturat echipei ProCredit Bank.

După absolvirea cu succes a Programului Young Bankers, în februarie 2011 Dna Bulat și-a început activitatea profesională în calitate de Consultant Clienți Business, familiarizându-se cu diverse aspecte ale afacerilor mijlocii și mari din Republica Moldova. În februarie 2014, Dna Bulat devine Membru al Echipei de Conducere al “ProCredit Regional Academy Eastern Europe” din Veles, Macedonia, iar în iunie 2015 își continuă dezvoltarea profesională în poziția de Șef Echipa Evaluare Riscuri Creditare în cadrul „ProCredit Holding AG & Co. KGaA” din Frankfurt, Germania.

În 2013, Dna Bulat a finisat cu succes Academia Regională ProCredit din Veles, Macedonia, iar în 2015 și-a început studiile la Academia ProCredit din Furth, Germania.

În martie 2016, Olga Bulat devine Președinte al Comitetului de Conducere BC”ProCredit Bank” SA.
 

 

 

 

 

 

 

Irina Coroi – Jovmir - Adjunct al Preşedintelui Comitetului de Conducere

 

Irina Coroi – Jovmir a absolvit Academia de Studii Economice din Moldova în 2008 și tot în același an ea devine parte a echipei BC ”ProCredit Bank” SA.

Dna Coroi – Jovmir și-a început activitatea profesională în calitate de Expert Servicii Bancare, acumulînd cunoștințe valoroase în specificul consultării clienților businessului mic și mijlociu. În 2010, ea își continuă dezvoltarea profesională în poziția de Expert Clienți Corporativi, iar în noiembrie 2012, dna Coroi – Jovmir este aprobată de BNM în funcția de Adjunct al Managerului Filialei Chișinău - Centru 1, după care în august 2014 devine Adjunct al Managerului Filialei Bălți, iar din 2015 preia poziția de Șef Adjunct Secția Clienți Business Întreprinderi Mari.

Din 2014, Dna Coroi – Jovmir și-a început studiile la Academia ProCredit din Furth, Germania.
În ianuarie 2016, Irina Coroi – Jovmir devine membru al Comitetului de Conducere BC ”ProCredit Bank” SA.

 

 

 

 

 

 

 

 

Elena Gorneţ –  Membru al Comitetului de conducere, Contabil-şef

 

Dna Elena Gorneţ a absolvit Universitatea de Stat din Moldova în anul 1991, profilul “Finante si Credit” specialitatea  Economist.  În perioada anilor 1984 – 2002 Dna Gorneț a activat în cadrul mai multor instituții financiare din Republica Moldova: Banca de Economii, Energbank, Moldova-Agroindbank, deținînd funcții de specialist principal în finanțe, contabil superior, șef de secție, contabil-șef adjunct.

Acumulînd o experienţă fundamentală în domeniul financiar – contabil, în anul 2002, Dna Gorneţ îşi incepe activitatea la MEC Moldova (denumita ulterior Î.C.S. ”ProCredit” S.A.), în calitate de Specialist Principal în Finanţe, după care în aprilie 2006 a fost numită în funcția de Contabil-șef al companiei.

Dna Elena Gorneț a fost angajată în cadrul B.C. ”ProCredit Bank” S.A. încă de la fondarea acesteia, din data de 15.10.2007. Astfel, Dna Gorneț a participat nemijlocit la toate etapele procesului de fondare a  Băncii,  deținind funcția de Contabil-șef al Băncii si aprobata in calitate de administrator al bancii.

În anul 2011, pentru merite deosebite în dezvoltarea şi promovarea sistemului bancar din Republica Moldova, Dnei Gorneţ i-a fost conferită o Medalie onorifică din partea Asociaţiei Băncilor din Moldova. Iar în anul 2012, Dna Elena Gorneţ  a obţinut Diplomă în Raportarea Financiară Internaţională de la Association of Chartered Certified Accountants.

Prin decizia Consiliului de Administratie al Bancii din 11 ianuarie 2017, Dna Elena Gornet  a fost numita in functia de Membru al Comitetului de Conducere al B.C.”ProCredit Bank”S.A. si la 20 martie 2017 fiind  confirmata in aceasta functie de catre  Banca Nationala a Moldove.

 

 

 

 

 

 

 

Consiliul Băncii, B.C. ProCredit Bank S.A. începând cu data 24 octombrie 2020

  1. Ivan Smiljkovic - Preşedintele Consiliului Băncii
  2. Jovanka Joleska Popovska – Membrul Consiliului Băncii
  3. Elena Godea – Membrul Consiliului Băncii
  4. Stela Ciobu – Membrul Consiliului Băncii
  5. Dr. Dietrich Ohse – Membrul Consiliului Băncii