ProCredit Bank

ProCredit Bank

ProCredit Bank este o bancă orientată spre dezvoltare, ce susţine dezvoltarea celui mai important sector al economiei ţării, care este agricultura.

Pentru a încuraja investiţiile financiare în agricultură, banca a dezvoltat parteneriate cu cei mai importanţi furnizori locali de echipamente agricole, care sunt lideri pe piaţă. Toate companiile sunt profesioniste, cu multă experienţă şi cunoştinţe în domeniu, şi oferă servicii calitative la standarde înalte de eficienţă energetică.

Banca a semnat acorduri de parteneriate cu fiecare partener în parte, pentru a facilita accesul clienţilor noştri la condiţii bune şi preţuri transparente la echipamentele de care au nevoie.

Partenerii menţionaţi mai jos au fost atent analizaţi şi selectaţi de ProCredit Bank. Banca nu îşi asumă responsabilitatea în cazul în care una dintre aceste companii nu va îndeplini aşteptările Dvs. Cu toate acestea, în cazul în care condiţiile contractuale nu vor fi îndeplinite de furnizori sau veţi observa un comportament nesatisfăcător Vă rugăm să ne comunicaţi.