ProCredit Bank

ProCredit Bank

0800 000 10 Contact Centru

+373 22 27 07 07 pentru apeluri internaționale

 

 

ProCredit Bank susține investițiile în sursele regenerabile

ProCredit Bank a acționat în calitate de sponsor al evenimentului Ziua Fructelor, organizată de Asociația Moldova Fruct și Proiectul USAID Agricultura Performanta in Moldova pe data de 8 și 9 iulie în satul Racovăț, Soroca - livada VitalitiFruct Grup S.R.L.

 

În cadrul evenimentului, Adjunctul Managerului Sucursalei ProCredit Bank, Constantin Ciaglic a reafirmat poziția băncii privind susținerea producătorilor și exportatorilor de fructe din Moldova. Totodată, participanții prezenți la eveniment au fost informați despre programele curente de finanțare, cât și prezentate exemple de proiecte a investițiilor verzi susținute de bancă. În cadrul ProCredit Bank agricultorii pot beneficia de fonduri directe din resursele băncii, cât și prin fonduri internaționale disponibile în bancă.

 

 

La fel, în cadrul evenimentului au fost prezentate calcule privind investițiile în panouri solare dar și perioada de recuperare a acestei investiții, accentuînd beneficiile acesteia precum:

 

 

  • Minimizarea costurilor pentru energie electrică în cadrul afacerii.
  • Sursă autonomă de energie electrică.
  • Perioada lungă de exploatare a panourilor solare moderne, de până la 25 ani.
  • Perioada scurtă de recuperare a investițiilor: pâna la 3 ani în cazul când se aplică și pentru o subvenție de 50% din valoarea investiției.
  • Alinierea proceselor de producere la standardele europene și protecție a mediului.

 

 

Pentru proiectele de producere a energiei electrice din surse regenerabile Banca are și o ofertă specială de suport oferit antreprenorilor care își doresc o agricultură modernă și sustenabilă.

ProCredit Bank acordă gratuit consultanță privind aspectele tehnice, juridice și de mediu în parteneriat cu furnizori care pot implementa la cheie proiectele fotovoltaice de orice complexitate.

 

În cazul în care aveți întrebări sau nevoie de informații suplimentare, apelați la numărul 0800 000 10 sau înregistrați-vă pe pagina web.