ProCredit Bank

ProCredit Bank

0800 000 10 Contact Centru

+373 22 27 07 07 pentru apeluri internaționale

Adresa juridică: bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, nr. 65, oficiul 901, MD-2001, Chişinău, Republica Moldova

 

 

OFERTA 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Posibilitatea de a încărca mașina cu o reducere de 15% din costul tarifului stabilit în rețeaua EV Point, inclusiv la stațiile ProCredit Bank.

 

 

Încărcarea cu reducere va fi posibilă prin utilizarea cardului de încărcare EV Point, cu aprobarea prealabilă a ProCredit Bank;

 

Primii 100 de clienți ai Băncii, cumulativ, noi și existenți, vor beneficia de ambele oferte, iar ceilalți, doar de reducerea de 15% din costul tarifului stabilit pentru serviciul de încărcare a mașinilor electrice.

 

 

Condiții:

 

Vrei să beneficiezi și tu de ofertă? Nimic mai simplu – pur și simplu trebuie să fii client al ProCredit Bank, cu setul de servicii bancare permanent activ. Află mai multe detalii despre serviciile noastre aici.

 

Încărcarea mașinii electrice se va efectua doar prin aplicarea fizică a cardului EV Point la stațiile de alimentare sau prin utilizarea aplicației mobile EV Point.

 

Oferta este valabilă doar pentru cetățenii Republicii Moldova, care au atins majoratul și exclusiv pe teritoriul Republicii Moldova.

 

Prin aplicarea pentru obținerea ofertei, solicitantul își exprimă consimțământul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal conform legislației în vigoare a Republicii Moldova.

 

Aplicarea pentru titlul de beneficiar a ofertei, reprezintă acordul cu toate descriirile ofertei și condițiile de mai sus.

 

Aplică aici pentru a beneficia de ofertele Băncii sau sună la 0800 000 10