ProCredit Bank

ProCredit Bank

0800 000 10 Contact Centru

+373 22 27 07 07 pentru apeluri internaționale

Adresa juridică: bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, nr. 65, oficiul 901, MD-2001, Chişinău, Republica Moldova

 

 

OFERTA 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Încarcă mașina GRATUIT lunar în limita sumei de până la 500 MDL, după cum urmează:

 

Suma de 500 MDL va fi disponibilă doar pe cardul de încărcare promoțional, emis de Bancă. 

 

Cardul de încărcare promoțional poate fi folosit doar la stațiile de alimentare cu logo-ul ProCredit Bank. La celelalte stații de alimentare din rețeaua EV Point cardul de încărcare ProCredit Bank nu poate fi utilizat.

 

Primii 100 de clienți ai Băncii, cumulativ, noi și existenți, vor beneficia de ambele oferte, iar ceilalți, doar de reducerea de 15% din costul tarifului stabilit pentru serviciul de încărcare a mașinilor electrice.

 

Suma neutilizată nu se transferă pentru următoarea lună și nu poate fi transferată altui beneficiar sau retrasă în numerar.

 

 

 

Condiții:

 

Vrei să beneficiezi și tu de ofertă? Nimic mai simplu – pur și simplu trebuie să fii client al ProCredit Bank, cu setul de servicii bancare permanent activ. Află mai multe detalii despre serviciile noastre aici.

 

Încărcarea mașinii electrice se va efectua doar prin aplicarea fizică a cardului promoțional de încărcare ProCredit Bank la toate stațiile de alimentare cu logo-ul băncii.

 

Oferta este valabilă doar pentru cetățenii Republicii Moldova, care au atins majoratul și exclusiv pe teritoriul Republicii Moldova.

 

Prin aplicarea pentru obținerea ofertei, solicitantul își exprimă consimțământul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal conform legislației în vigoare a Republicii Moldova.

 

 Aplicarea pentru titlul de beneficiar a ofertei, reprezintă acordul cu toate descriirile ofertei și condițiile de mai sus.

 

 

 

Aplică aici pentru a beneficia de oferta Băncii sau sună la 0800 000 10