ProCredit Bank

ProCredit Bank

0800 000 10 Contact Centru

+373 22 27 07 07 pentru apeluri internaționale

 

 

IMPORTANT! Anunț despre siguranţa tranzacţiilor online.

Stimaţi clienți,

 

Siguranta datelor si fondurilor Dvs. este una din prioritatile noastre. Astfel, începând cu 01 ianuarie 2021, ProCredit Bank va înceta să susțină vechile protocoale de criptare TLS 1.0 / 1.1 și Vă recomandă insistent să actualizați versiunile browser-ului și sistemului de operare, care acceptă protocolul TLS 1.2. Versiunea minimă a sistemului de operare, care acceptă protocolul de criptare menționat, este Windows 7 SP1.

 

Ce este TLS și cum funcționează?

TLS protejează datele care sunt transmise online, prin Internet. Este utilizat pentru securizarea datelor, care sunt introduce in browser în timpul lucrului pe site.

 

De ce depreciem TLS 1.0 și 1.1?

În primul rând, la moment protocoalele de criptare TLS 1.0 / 1.1 sunt considerate nesigure și învechite. Ele nu vor mai fi acceptate de furnizorii de software, cum ar fi: Google, Microsoft, Apple și Mozilla. În al doilea rând, dacă continuaţi să folosiţi vechile protocoale, nu veți putea utiliza sistemul de deservire la distanta Probanking și puteti fi victima atacurilor cibernetice.

 

Paşii pe care Vă recomandăm insistent să îi urmati, pentru a spori siguranţa tranzacţiilor online sunt:

 

  • Dacă răspunsul este “Protocol TLS 1.2 – Yes” (ca in exemplu de jos) - atunci totul este în regulă și browserul Dvs. acceptă protocolul corespunzător.

  • Dacă răspunsul este No, atunci este necesar de verificat care versiuni ale sistemului de operare și a browser-ului sunt compatibile cu protocolul TLS 1.2, urmând acest link: https://www.ssllabs.com/ssltest/clients.html și de instalat versiunile actuale.

 

Pentru informații adiționale, Vă rugăm să ne contactați la numărul 0800 000 10 pentru apeluri naționale, sau +373 (22) 27 07 07 pentru apeluri internaționale.

 

 Cu stimă,

Echipa ProCredit Bank