ProCredit Bank

ProCredit Bank

0800 000 10 Contact Centru

+373 22 27 07 07 pentru apeluri internaționale

Adresa juridică: bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, nr. 65, oficiul 901, MD-2001, Chişinău, Republica Moldova

 

 

MIA Plăți Instant – transferuri gratuite și rapide prin ProCredit Bank Mobile Banking

 

ProCredit Bank Moldova prezintă noul serviciu MIA Plăți Instant - o soluție inovatoare pentru persoane fizice, care permite efectuarea transferurilor absolut gratuite, rapide și sigure în lei moldovenești, atât la nivel național, cât și între conturile ProCredit Bank Moldova, direct din aplicația Mobile Banking a Băncii.

 

Pentru a utiliza MIA, trebuie doar să activezi opțiunea în aplicația Mobile Banking,  iar apoi, pur și simplu accesezi meniul special din Mobile Banking, de unde alegi operațiunea pe care o dorești: 

 

                    

 

Transfer instant (P2P): Trimite bani rapid și fără griji, doar alegând numărul de telefon al beneficiarului și suma transferului. 

 

Limită per operațiune - 5 000 MDL
Limită per zi - 10 000 MDL
Limită per lună - 30 000 MDL
Sumă minimă per transfer - 1 MDL

 

Solicită transfer (RTP): Inițiază sau acceptă transferuri instant, introducând numărul de telefon al expeditorului. Limita maximă de solicitări inițiate pe zi - 10.

 

Nu trebuie să îți faci griji pentru tranzacțiile tale. Vei primi notificări push pe telefonul tău mobil pentru fiecare dintre ele, direct în aplicația Mobile Banking a ProCredit Bank. Cu MIA Plăți Instant, transferurile tale sunt mai rapide și mai ușoare ca niciodată, pentru un banking eficient și sigur!

 

Pentru mai multe detalii despre utilizarea MIA prin intermediul Mobile Banking de la ProCredit Bank, accesează Ghidul utilizatorului disponibil AICI.

 

Descarcă aplicația Mobile Banking