ProCredit Bank lansează 15 stații de alimentare gratuită a mașinilor electrice în toată țara!

 

Odată cu creșterea rapida a orașelor, se mărește și numărul automobilelor care circulă zilnic pe străzile lor. În această ordine de idei, la ProCredit Bank credem că o dezvoltare urbană sustenabilă poate fi realizată fără a plăti prețul scump al unui aer poluat din cauza emisiilor de gaze de eșapament. Astfel, din grijă față de mediu, promovăm cu încredere soluții eco multilaterale și cultura consumului responsabil de energie, pentru a contribui la reducerea amprentei de carbon. 

 

Conform acestei strategii, ProCredit Bank își propune să popularizeze utilizarea mijloacelor electrice de transport ca unul dintre cei mai importanți factori care contribuie la reducerea emisiilor toxice și să devină prima bancă din Moldova care lansează o rețea de 15 stații ProCredit, pentru alimentarea gratuită a mașinilor electrice. Adițional, Banca oferă o reducere de 15% pentru alimentare la 90 de stații EV Point în toată țara! Credem că acest prim pas va contribui la încurajarea tranziției de la mașinele cu ardere internă la cele electrice și astfel vom contribui cu toții la obținerea unui aer mai curat în localitățile noastre.

                                                 

VREI SĂ TE BUCURI ȘI TU DE PERFORMANȚA UNEI MAȘINI ELECTRICE ȘI SĂ CONDUCI FĂRĂ GRIJI ÎN TOATĂ ȚARA? ATUNCI AVEM ACELAȘI DRUM! AFLĂ MAI MULT DESPRE PROIECT AICI!

 

 

PENTRU A AFLA MAI MULTE DETALII DESPRE OFERTELE NOASTRE, FĂ CLICK MAI JOS:

 

 
                 

                    

 

Dorești să profiți de ambele oferte simultan? Nimic mai simplu - numără-te printre primii 100 de clienți ai Băncii, noi sau existenți, care au aplicat pentru proiect. Pentru mai multe informații, accesează ofertele de mai sus.

 

 

UNDE GĂSEȘTI STAȚIILE PROCREDIT DE ALIMENTARE A MAȘINILOR ELECTRICE? FĂ CLICK PE IMAGINEA DE MAI JOS!

 

       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PENTRU ALTE ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI, APASĂ AICI!