ProCredit Bank

ProCredit Bank

Comitetul de Conducere

Olga Bulat – Preşedintele Comitetului de Conducere

 

Olga Bulat a absolvit Academia de Studii Economice din Moldova în 2010. Tot în acel an s-a alăturat echipei ProCredit Bank.

După absolvirea cu succes a Programului Young Bankers, în februarie 2011 Dna Bulat și-a început activitatea profesională în calitate de Consultant Clienți Business, familiarizându-se cu diverse aspecte ale afacerilor mijlocii și mari din Republica Moldova. În februarie 2014, Dna Bulat devine Membru al Echipei de Conducere al “ProCredit Regional Academy Eastern Europe” din Veles, Macedonia, iar în iunie 2015 își continuă dezvoltarea profesională în poziția de Șef Echipa Evaluare Riscuri Creditare în cadrul „ProCredit Holding AG & Co. KGaA” din Frankfurt, Germania.

În 2013, Dna Bulat a finisat cu succes Academia Regională ProCredit din Veles, Macedonia, iar în 2015 și-a început studiile la Academia ProCredit din Furth, Germania.

În martie 2016, Olga Bulat devine Președinte al Comitetului de Conducere BC”ProCredit Bank” SA.
 

 

 

 

 

 

 

Irina Coroi – Jovmir - Adjunct al Preşedintelui Comitetului de Conducere

 

Irina Coroi – Jovmir a absolvit Academia de Studii Economice din Moldova în 2008 și tot în același an ea devine parte a echipei BC ”ProCredit Bank” SA.

Dna Coroi – Jovmir și-a început activitatea profesională în calitate de Expert Servicii Bancare, acumulînd cunoștințe valoroase în specificul consultării clienților businessului mic și mijlociu. În 2010, ea își continuă dezvoltarea profesională în poziția de Expert Clienți Corporativi, iar în noiembrie 2012, dna Coroi – Jovmir este aprobată de BNM în funcția de Adjunct al Managerului Filialei Chișinău - Centru 1, după care în august 2014 devine Adjunct al Managerului Filialei Bălți, iar din 2015 preia poziția de Șef Adjunct Secția Clienți Business Întreprinderi Mari.

Din 2014, Dna Coroi – Jovmir și-a început studiile la Academia ProCredit din Furth, Germania.
În ianuarie 2016, Irina Coroi – Jovmir devine membru al Comitetului de Conducere BC ”ProCredit Bank” SA.
 

 

 

 

 

 

 

Consiliul de Administraţie ProCredit Bank începând cu data 29 ianuarie 2016

  1. Alois Knobloch – Preşedintele Consiliului de Administraţie
  2. Vitalis Ritter – Membrul Consiliului de Administraţie
  3. Natia Tkhilaishvili – Membrul Consiliului de Administraţie
  4. Dl Dietrich Ohse – Membrul Consiliului de Administraţie
  5. Jovanka Jolesca Popovska – Membrul Consiliului de Administraţie