ProCredit Bank

ProCredit Bank

0800 000 10 Contact Centru

+373 22 27 07 07 pentru apeluri internaționale

Adresa juridică: bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, nr. 65, oficiul 901, MD-2001, Chişinău, Republica Moldova

 

 

Banca „ProCredit Bank” S.А. și-a deschis o nouă agenție, amplasată în centrul capitalei

Stimați clienți,

Suntem bucuroși să Vă informăm că la data de 08 noiembrie 2016 și-a deschis uşile o nouă agenție a B.C. ProCredit Bank S.A., amplasată în centrul capitalei, pe adresa bulevardul Ștefan cel Mare și Sfînt, 132.

Sucursala nouă este a opta agenție din cadrul B.C. ProCredit Bank S.A., localizată în municipiul Chișinău. în care este implementat conceptul nou de deservire al clienţilor – Zona 24/7. Acest concept permite efectuarea tuturor operaţiunilor cu numerar prin intermediul bancomatelor din Zona 24/7, indiferent de programul de lucru al agenției. Astfel, consultanţii vor avea destul timp pentru a oferi o consiliere de calitate.

Subdiviziunea este dotată cu bancomate și terminale de ultimă generație, cu un design ultra-modern și plăcut pentru clienții care se deservesc în Bancă. O agenție de acest fel, amenajată conform standardelor europene, va fi prima atât pentru B.C. „ProCredit Bank” S.А., cât şi pentru întregul sector bancar al Moldovei. La proiectarea interiorului s-a ţinut cont de toate aspectele de confort şi securitate aferente deservirii clienţilor în Zona 24/7.

Ca parte a unui grup internaţional şi graţie posibilităţii de a beneficia de un schimb de experienţă constant în cadrul grupului, B.C. „ProCredit Bank” S.А. pune la dispoziţia clienţilor săi tehnologii unice de ultimă generaţie din domeniul bancar. Pe parcusul anului curent toate locaţiile băncii au fost echipate cu cele mai moderne bancomate, iar funcţiile acestora au fost diversificate. Atât persoanele juridice, cât și persoanele fizice, indiferent de zi sau oră, pot efectua operaţiuni în valuta naţională şi străină, fără să-şi piardă timpul aşteptând în rând.

Astfel, în Zona 24/7, fiecare client are posibilitatea în câteva minute să efectueze supliniri sau retrageri de numerar. Accesul în Zona 24/7 este posibil 7 zile din săptămână, 24 de ore în zi, utilizând orice card bancar cu bandă magnetică.

 

 

 

 

 

ProCredit Bank - Banca pe care puteți conta.