ProCredit Bank

ProCredit Bank

0800 000 10 Contact Centru

+373 22 27 07 07 pentru apeluri internaționale

Adresa juridică: bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, nr. 65, oficiul 901, MD-2001, Chişinău, Republica Moldova

 

 

ProCredit Business Forum - Împreună găsim oportunități de dezvoltare

ProCredit Bank întotdeauna a tins să stabilească și să mențină parteneriate directe cu clienții băncii existenți precum și cu cei potențiali. Deaceea, pe 5 februarie, ProCredit Bank a organizat cel de-al treilea ProCredit Business Forum. Forumul a fost organizat sub genericul „Împreună găsim oportunități de dezvoltare". De această dată evenimentul a avut loc în orașul Bălți și a întrunit aproximativ 160 de antreprenori din regiunea de nord a țării, care activează în mai multe domenii precum: producere, comerț și servicii.
 

 

 

ProCredit Business Forum a găzduit două mese rotunde, unde au fost abordate cele mai actuale subiecte de business, precum “Soluții legale pentru protejarea afacerii” și “Tehnologii alternative în agricultura modernă”. Fiecare masă rotundă a fost moderată de către un specialist al băncii și un expert de renume în domeniu.

 

    

    

Am avut un public cu agenți economici care au fost motivați și curioși. Am abordat subiecte foarte actuale. Am discutat despre legislația vamală și evoluția fiscală în Republica Moldova. A fost un public activ, și sunt convins că vor avea succes în afaceri”, a precizat unul din experții prezenți la forum, Cornel Ciubotaru, Legal Solutions.
A fost un eveniment bine venit. Am discutat despre subiectele care sunt actuale, și toți cei prezenți au manifestat interes sporit, exprimat prin varietatea întrebărilor. Cu siguranță cei prezenți vor utiliza soluțiile pe care le-am dezvăluit la forum”, a precizat expertul Gheorghe Jigău, Profesor universitar, director al Centrului de Pedologie Aplicată.
 

    

    

    
Participanții forumului au apreciat în special posibilitatea de a auzi experiențe practice a agricultorilor din prima sursă. Trei clienți ai băncii au împărtășit din experiența lor în utilizarea tehnologiilor moderne în agricultură, cât și despre obstacolele cu care s-au ciocnit, pentru ca alții să poată evita astfel de greșeli. Iar reușitele lor au fost demonstrate prin rezultatele frumoase în creșterea eficienței, sporirea roadei și micșorarea costurilor.
Acest forum, în primul rând, este benefic pentru că se face schimb de informații și experiență. Un avantaj în plus, servește faptul că este gratis, peste hotare de obicei trebuie să achiți ca să participi la astfel de evenimente. Știm foarte bine că o informație spusă la timp este o armă puternică. Schimbul de informații te ajută în eliminarea problemelor și găsirea anumitor soluții”, a menționat unul dintre clienții băncii, antreprenorul Valentin Ivanov, director Ivalams Agro SRL.
 

    

Din punctul meu de vedere ProCredit Business Forum este foarte util. În primul rând este foarte bine că la astfel de evenimente participă nu doar agenți economici dar și banca, care la rândul sau este cointeresată să colaboreze cu agenții economici ca partener”, menționat clientul băncii Gîrlea Andrei, fondatorul gospodăriei țărănești Girlea Andrei.
Clienții sunt mulțumiți de serviciile prestate de banca germană „ProCreditBank”. Majoritatea dintre aceștia au devenit clienți fideli pe parcursul mai multor ani. „Mă folosesc de serviciile acestei bănci de mai mulți ani. Am luat deja trei credite. Anume ProCredit Bank este banca pentru client, banca lucrează pentru noi”, a împărtășit experiența sa antreprenorul Vasile Cocieru, client fidel al ProCredit Bank.
 

    

 

După runda de discuții, a urmat o sesiune de business networking și schimb de contacte, platformă foarte apreciată de participanți. ProCreditBank organizează cu regularitate evenimente similare, având drept scop crearea oportunităților de comunicare pentru antreprenorii din țară.

 

    

    

    

 

„Subiectele forumului au fost selectate de către clienți pe pagina web a băncii. În dependență de subiectele selectate banca invită profesioniști în domeniu și suntem convinși că astfel antreprenorii vor găsi răspuns la toate întrebările. Pe lângă aceasta forumul servește drept platformă unde are loc schimb de contacte și se stabilesc parteneriate noi. Astăzi este foarte important să împărtășim idei inovatoare și să susținem oamenii de afaceri în găsirea oportunităților noi pentru dezvoltare. Astfel, banca contribuie în mod direct la dezvoltarea economiei în întregime”, a declarat Evghenia Gașikulina, Adjunct al Președintelui Comitetului de Conducere ProCredit Bank. „Desigur, noi dorim ca toți participanții de azi să rămână satisfăcuți de organizarea forumului. Noi ca bancă suntem mereu deschiși spre perfecționare și dezvoltare, în baza sugestiilor primite de la clienți.”