ProCredit Bank

ProCredit Bank

0800 000 10 Contact Centru

+373 22 27 07 07 pentru apeluri internaționale

Adresa juridică: bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, nr. 65, oficiul 901, MD-2001, Chişinău, Republica Moldova

 

 

ProCredit BusinessForum – o platformă eficientă de comunicare pentru antreprenorii din Moldova

Afacerile din Moldova se construiesc cu mult curaj și parteneri de încredere.Comunicarea, schimbul de experiențe și contacte reprezintă un aspect valoros în atingerea succesului.

 

Banca germană ProCredit Bank înțelege nevoile de afaceri ale clienilor săi și vine să faciliteze extinderea afacerilor atât în tară, cât și peste hotare.

Recent, banca a invitat antreprenorii la cea dea doua ediție a ProCredit Business Forum - un eveniment de business, menit să susțină antreprenorii în dezvoltarea investițiilor în propriile lor afaceri și să aducă la o masă comună de discuții antreprenorii din Moldova. Forumul a găzduit trei sesiuni, în cadrul cărora participanții au discutat și împărtășit din experiența lor, despre cum fac față provocărilor care apar, dar și despre cele mai eficiente metode pe care le-au implementat, și care i-au ajutat să cucerească piețe de desfacere, în afara țării. Discuțiile au fost moderate de experți dedicați din sfera agriculturii organice, branding, resurse umane, juridic, împreună cu angajații profesioniști ai băncii.

    

        

“Este binevenit că banca vine ca un partener în afaceri, care oferă consultații. Am venit la Business Forum să facem networking, și să discutăm despre serviciile bancare și alte oportunități de dezvoltare. Informația care am primit-o ne va ajuta în viitor să economisim mult timp și, de asemenea bani” Victor Scripnic, antreprenor și participant la BusinessForum.

     

     

În premieră, la Forum au participat și oameni de afaceri din Bulgaria și România,care sunt clienți ai grupului internațional ProCredit. Aceștea au venit să împărtășească din experiența lor și despre cum au ajuns să-și dezvolte afacerile la standardele europene.

“Am venit la acest forum economic să împărtășesc din experiența mea, și de ce nu, să capăt experiență de la omologi din Republica Moldova, Bulgaria etc.” menționează Cristian Spiridon, antreprenor din România.

“Sunt recunoscător băncii pentru că au gândit și organizat acest BusinessForum. Daca vor fi organizate cu regularitate, acest tip de platforme vor ajuta antreprenorii să găsească metode eficiente de dezvoltare. Mie mi-a fost foarte plăcut și util să particip” menționează Yuri Galendinov, antreprenor din Bulgaria.

    

După runda de discuții, a urmat o sesiune de business networking și schimb de contacte, platformă foarte apreciată de participanți. ProCredit Bank organizează cu regularitate platforme similare de comunicare pentru antreprenorii din Moldova.

    

    

“Suntem foarte mulțumiți de rezultate. Ne bucură că avem din ce în ce mai mulți clienți care se înregistrează și participă la evenimentele organzate de bancă, semn că ele sunt foarte apreciate de oamenii de afaceri. Clienții activ își expun opiniile și doleanțele pe site-ul nostru, ceea ce și ne determină să organizăm cu regularitate forumuri de discuții. Obiectivul nostru este să creeăm cât mai multe platforme de comunicare eficiente pentru antreprenorii din țară, unde ei găsesc cât mai multe idei practice, experiențe și parteneri noi. Prin aceasta, ProCredit Bank facilitează dezvoltarea unei comunități de afaceri informate și bine pregătite, lucru ce contribuie indirect la dezvoltarea afacerilor din Moldova” relatează Eugenia Gashikulina, Adjunct al Președintelui Comitetului de Conducere.

 

Banca germană ProCredit Bank. Împreună. Zi de zi.

*****

ProCredit Bank este o bancă cu 100% capital străin, cu acţionari exclusiv din Germania şi Olanda: ProCredit Holding, Germania (82,05%), KfW, Germania (14,1%) şi DOEN Foundation, Olanda (3,81%). Banca face parte din grupul financiar internaţional ProCredit, care îşi desfăşoară activitatea în 21 de ţări ale lumii în Europa de Est, America Latină precum şi în Germania.

ProCredit Bank este o bancă stabilă, orientată spre dezvoltarea pe termen lung a întreprinderilor mici şi mijlocii. Noi tindem să contribuim la dezvoltarea acestor întreprinderi, investind timp pentru a înţelege cu adevărat necesităţile lor, oferindu-le servicii bancare ajustate la specificul afacerii fiecărui client în parte.

ProCredit Bank oferă o gamă largă de servicii bancare simple şi accesibile. Noi credem că economiile reprezintă garanţia unui viitor stabil. Din acest motiv banca atrage o atenţie deosebită educării şi dezvoltării culturii economisirilor în rândul clienţilor.

ProCredit Bank tinde să stabilească standarde incontestabile cu privire la calitatea serviciilor oferite clienţilor săi în mod transparent şi onest, contribuind astfel la creşterea încrederii populaţiei faţă de activitatea băncilor.

Pentru informaţii suplimentare vă puteţi adresa Specialistului Relaţii Publice, Eliza Frunză. Telefon: 022-836-431, e-mail: e.frunza@procreditbank.md

© ProCredit Bank, 25 noiembrie 2014. Toate drepturile rezervate.