ProCredit Bank

ProCredit Bank

0800 000 10 Contact Centru

+373 22 27 07 07 pentru apeluri internaționale

Adresa juridică: bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, nr. 65, oficiul 901, MD-2001, Chişinău, Republica Moldova

 

 

ProCredit Bank primeşte un împrumut de la IFC

Recent ProCredit Bank S.A. a primit prima tranşă din creditul acordat de Corporaţia Financiară Internaţională (IFC). Mărimea totală a creditului este de 7 milioane dolari SUA şi a fost acordat pentru o perioadă de 5 ani.

ProCredit Bank va utiliza fondurile date pentru finanţarea business-ului mic şi mijlociu, deoarce suntem convinşi că aceste afaceri generează numărul cel mai mare de locuri de muncă şi că ele au o contribuţie vitală la dezvoltarea economică a ţării.

Managerul General al BC ProCredit Bank, Dr. Ilinca Rosetti, a declarat: "Suntem bucuroşi că Corporaţia Financiară Internaţională ne-a acordat acest împrumut. Aceasta demonstrează încă o dată că suntem o bancă stabilă şi de încredere, cu o structură solidă a acţionarilor. Acest credit ne va ajuta să ne continuăm dezvoltarea durabilă chiar şi în aceste vremuri destul de grele. Toţi acţionarii şi creditorii noştri susţin pe deplin nivelul de angajament şi atitudine responsabilă pe care banca le are faţă de clienţii săi din Moldova, oferindu-le servicii bancare simple şi accesibile".

Corporaţia Financiară Internaţională (IFC), membru al Grupului Băncii Mondiale, creează oportunităţi pentru oamenii, care doresc să scape de sărăcie şi să-şi îmbunătăţească condiţiile de trai: „Noi stimulăm creşterea economică durabilă în ţările în curs de dezvoltare, prin susţinerea dezvoltării sectorului privat, mobilizarea capitalului privat şi prin oferirea de servicii de consultanţă şi de diminuare a riscurilor întreprinderilor şi organelor de administraţie publică. Investiţiile noastre au totalizat suma de 16.2 miliarde dolari SUA în anul 2008, înregistrând, astfel, o creştere de 34 la sută faţă de anul precedent."