ProCredit Bank

ProCredit Bank

0800 000 10 Contact Centru

+373 22 27 07 07 pentru apeluri internaționale

 

 

ProCredit Holding listata la Bursa de Valori din Frankfurt

Începând cu 22 decembrie 2016, ProCredit Holding AG & Co. KGaA (ProCredit Holding), compania mama a grupului international de bănci ProCredit, a fost listată pe piaţa reglementată (Prime Standard) a Bursei de Valori dinFrankfurt (Frankfurter Wertpapierbörse), Germania. Acest eveniment marchează un alt moment important în dezvoltarea cu succes a grupului ProCredit, de la înființarea sa din anul 2003.

 Odată cu listarea la Bursa de Valori din Frankfurt, ProCredit Holding se deschide în faţa investitorilor care se identifică cu abordarea unică a grupului pentru modul de operare pe piaţa bancară şi cu misiunea sa corporatistă etică, susţinută de consultanți clienţi bine pregătiţi în fiecare dintre băncile ProCredit.

 Ca un grup bancar tânăr, modern şi interconectat, care este bine reprezentat în sectoarele bancare din ţările în care operează, grupul ProCredit susţine dezvoltarea economică cumulată cu criteriile sociale şi economice. Punctul său de concentrare este sudul şi sud-estul Europei, unde serveşte drept bancă orientată spre operațiuni pentru întreprinderile mici și mijlocii (IMM-uri). Grupul pune accent pe dezvoltarea relaţiilor antreprenoriale, prin colaborarea cu IMM-uri transparente, orientate către viitor, cu un model de afaceri sustenabil.

 Listarea ProCredit Holding la Bursa de Valori dinFrankfurt, sub – segmentul Prime Standard, evidenţiază orientarea ProCredit Bank către transparenţă, un pilon de bază care susţine grupul în dezvoltarea sa pe un drum constant profitabil.

 Acceptarea ProCredit Holding ca membru al Bursei de Valori din Frankfurt este, cu certitudine, o veste bună pentru clienţii IMM ai băncii, al căror potential de creştere va fi mai bine susținut, luând în considerație  accesul ProCredit Holding la  piaţa de capital suplimentară.

 

Fotografie: (De la stânga la dreapta) Dr. Martin Reck, Director de Management, Deutsche Börse AG și Borislav Kostadinov, membru al Echipei de Conducere ProCredit Holding AG & Co. KGaA

 

Mai multe informaţii: http://www.procredit-holding.com/en/investor-relations.html