ProCredit Bank

ProCredit Bank

Pentru Familie

0800 000 10 Contact Centru

+373 22 27 07 07 pentru apeluri internaționale

 

 

Card de economii

 

Ce este Cardul de economii?

Cardul de economii este un card bancar ataşat la contul de economii, ce permite accesul direct la economiile dvs., plus dobânda acumulată. Cardul este folosit, ca şi un card obişnuit, la orice bancomat din ţară sau peste hotare ce poartă sigla Visa.
 
 
 
 
Avantajele utilizării Cardului de economii:
 
  • Acces non-stop la banii dvs., 24/24 ore în limita mijloacelor băneşti disponibile.
  • Retrageţi bani oricând şi de la orice bancomat cu sigla VISA. Prima retragere din lună este gratis, iar începînd cu a doua retragere pe parcursul aceleiași luni – se comisionează conform tarifelor în vigoare.
  • Achitarea cumpărăturilor în centrele comerciale de pe teritoriul Republicii Moldova sau cele de peste hotare, fără aplicarea unui comision.
  • Posibilitatea de a achita cu Cardul de economii peste hotarele ţării, indiferent de valuta locală, banii convertindu-se în mod automat în valuta locală a ţării respective.
  • Banii dvs. sunt mereu în siguranţă. Chiar dacă pierdeţi cardul, banii rămân în contul dvs. bancar.
  • Evitaţi contactul fizic cu banii, ceea ce duce la evitarea riscului de a primi bani falşi.

Pe lângă aceste avantaje, cardul bancar asigură siguranţa banilor dvs. datorită unui dispozitiv tehnologic avansat, numit microprocesor (chip), amplasat direct pe card, falsificarea căruia fiind practic imposibilă.

Cardurile oferite de ProCredit Bank dispun atât de cip, cât şi de bandă magnetică, fiind comod de utilizat la bancomatele şi terminalele POS de generaţie veche.

 

Unde puteţi folosi Cardul de economii?

  • La orice bancomat VISA, din ţară sau peste hotare, în orice zi a săptămânii
  • La achitarea cumpărăturilor prin intermediul terminalelor de plată POS la comercianţii din ţară şi de peste hotare. Cardul de economii nu poate fi utilizat pentru achitarea cumpărăturile sau altor operaţiuni efectuate prin Internet.

Cardul se eliberează doar la solicitare dvs. depusă în orice oficiu ProCredit Bank. Eliberarea cardului este gratuită, iar deservirea cardului - 50 lei anual. Termenul de valabilitate a cardului este de 3 ani.