ProCredit Bank

ProCredit Bank

0800 000 10 Contact Centru

+373 22 27 07 07 pentru apeluri internaționale

Adresa juridică: bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, nr. 65, oficiul 901, MD-2001, Chişinău, Republica Moldova

 

 

Un ban economisit este un ban câștigat!

În miez auriu și bogat de toamnă, ProCredit Bank anunță lansarea Lunii Economisirilor. Astfel, toată luna octombrie banca invită clienții să-și depoziteze economiile într-un cont bancar, fiind cel mai sigur și avantajos mod de păstrare a banilor.

Deja de 5 ani ProCredit Bank marchează în fiecare luna de octombrie Luna economisirilor. Anul acesta nu este nici pe departe o excepție. Iată de ce, banca a pregătit un eveniment mai special dedicat economiilor, care va avea loc duminica, 19 octombrie, în centrul MallDova.

În cadrul evenimentului, clienții băncii, precum și vizitatorii Mallului, vor putea primi informații și sfaturi utile, despre cum să cheltuie banii eficient, precum și să descopere modalități practice despre cum poate fi organizat bugetul familiei. De asemenea, banca va lansa și o brosura dedicată în exclusivitate economiilor, bugetului familiei, cu exemple utile despre cum sunt formate deprinderile de economisire. Iar pentru copiii va fi organizat un workshop introductiv despre lumea banilor, așa cum educația financiară trebuie să înceapă de la o vârstă timpurie.

ProCredit Bank așteaptă clienții și locuitorii orașului Chisinău, duminică, 19 octombrie, ora 15:00, la MallDova, să aflăm împreună care sunt cele mai inteligente metode de economisire!

Amintim că Ziua Internaţională a Economisirilor este o frumoasă inițiativă, ce poartă un caracter educativ-informativ, consemnată în fiecare an, la 31 octombrie, în întreaga lume. Pentru prima dată această zi a fost sărbătorită la 31octombrie 1924, la Milano, Italia, în cadrul Primului Congres Internaţional de Economii.
 

 

Banca germană ProCredit Bank. Banca pe care puteţi conta. 

*****
ProCredit Bank este o bancă cu 100% capital străin, cu acţionari exclusiv din Germania şi Olanda: ProCredit Holding, Germania (82,05%), KfW, Germania (14,1%) şi DOEN Foundation, Olanda (3,81%). Banca face parte din grupul financiar internaţional ProCredit, care îşi desfăşoară activitatea în 21 de ţări ale lumii în Europa de Est, America Latină precum şi în Germania.

ProCredit Bank este o bancă stabilă, orientată spre dezvoltarea pe termen lung a întreprinderilor mici şi mijlocii. Noi tindem să contribuim la dezvoltarea acestor întreprinderi, investind timp pentru a înţelege cu adevărat necesităţile lor, oferindu-le servicii bancare ajustate la specificul afacerii fiecărui client în parte.
ProCredit Bank oferă o gamă largă de servicii bancare simple şi accesibile. Noi credem că economiile reprezintă garanţia unui viitor stabil. Din acest motiv banca atrage o atenţie deosebită educării şi dezvoltării culturii economisirilor în rândul clienţilor.

ProCredit Bank tinde să stabilească standarde incontestabile cu privire la calitatea serviciilor oferite clienţilor săi în mod transparent şi onest, contribuind astfel la creşterea încrederii populaţiei faţă de activitatea băncilor.

Pentru informaţii suplimentare vă puteţi adresa Specialistului Relaţii Publice, Eliza Frunză. Telefon: 022-836-431, e-mail: e.frunza@procreditbank.md

© ProCredit Bank, 13 octombrie 2014. Toate drepturile rezervate